Utmärkelsen “Årets profil inom distansarbete”

av | feb 26, 2021 | 1 kommentar

Skriven av Gustav Molnar

Modern Worklife Evangelist - On a mission to inspire people to a smart, meaningful and sustainable worklife

Wow! Idag är jag oerhört stolt över att ha tilldelats utmärkelsen “årets profil inom distansarbete” av organisationen Remoteworking.se. Jag vill givetivs säga tack till alla som stöttat och uppmuntrat mig under mina webinars, föreläsningar och blogginlägg. Jag får sån enorm energi av att få vara med och bidra till äkta förändring och stötta människor att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital värld! Jag kan inte ta ensam kredd för alla tips jag delat. Det är ju mitt underbara nätverk som inspirerat mig! Aldrig förr har jag lärt mig så här mycket ifrån så många olika människor. Jobba smartare gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans /Gustav

Vill även passa på att gratulera följande:
👉 Årets distansorganisation: Tele2
👉 Årets Global Remote work Influencer: Patric Palm
👉 Årets Global Remote Working Organization: Spotify

1 kommentar

  1. Marianne Söderkvist

    Åh vilken stolt mamma ja är 🙏 så bra jobbat min älskade son 🥰👏👏👏

    Svara

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: