Gustav Molnar är nominerad till Årets talare 2022

av | dec 15, 2021 | 0 Kommentarer

Skriven av Gustav Molnar

Modern Worklife Evangelist - On a mission to inspire people to a smart, meaningful and sustainable worklife

Idag är jag glad över att ha blivit nominerad till årets talare 2022 av MySpeaker Sweden. Jag är nominerad inom kategorin “Det digitala arbetslivet” tillsammans med 4 andra fantastiska talare, och nu är det upp till folket att rösta på vem som ska kamma hem utmärkelsen! 👉 Klicka här för att rösta

Jag ser nomineringen som ett kvitto på att mina insatser och föreläsningar gör skillnad för människor i arbetslivet. Det är en ynnest att få inspirera människor till ett smartare arbetsliv och skapa förutsättningar för min vision om att lämna över ett hållbarare arbetsliv till nästa generation. Jobba smartare gör vi tillsammans 💪

TUSEN TACK till alla som stötta och inspirerat mig genom året. Extra stort tack till alla som gett mig förtroendet och beställt mina föreläsningar. Kärlek!


0 kommentarer

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: