Urval av kunder som bokat föreläsningar & workshops

“…En fantastisk föreläsning kring det nya komplexa normala. Många nya insikter och tankar, alla uppbackade av forskningsresultat”
/Fredrik Elvén – Regionchef Sweco

“…Vi är verkligen nöjda, du hade balanserat föreläsningen jättebra mot det vi pratade om innan. Vad ska man säga – mitt i prick! Njut av att ha levererat till en mycket nöjd kund”
/Åsa Ekholm-Kjörsträd –  Trafikverket 

Skicka en förfrågan

Välkommen att ta kontakt för bokning av föreläsning, offertförfrågan eller fortsatt diskussion om framtidens arbetsliv, ledarskap och engagemang i det nya arbetslivet!

Min ambition är att återkoppla på alla förfrågningar inom 24 timmar. Om du mot förmodan inte har fått svar/återkoppling via formuläret är du varmt välkommen att kontakta mig direkt via mail eller telefon:

Telefon

+46 (0) 72 253 07 98

Utmärkelser & Nomineringar

Organisation: MySpeaker Sweden AB

Årets talare 2022

Gustav Molnar blev år 2022 nominerad till “Årets talare” i kategorin “Det digitala arbetslivet” av talarbyrån MySpeaker. Utmärkelsen gick till Anders Hansen.

Organisation: Remotework.se

Årets Distansarbetare 2021

Gustav Molnar mottog den hederssamma utmärkelsen “årets distansarbetare” av Remotework.se som följd av sina insatser under pandemin för att stötta människor i arbetslivet på distans

sv_SESvenska