Bokrelease

LAVA BOKFÖRLAG

JOBBA SMARTARE

Den här boken innehåller en samling av 50 tankar och forskningsbaserade tips som hjälper dig att jobba smartare och skapa förutsättningar för ett meningsfullt och hållbart arbetsliv. Innehållet bygger på samtal med experter och en omfattande granskning av forskning och studier inom områden såsom motivation, välmående, effektivitet och beteendevetenskap. 

Med hjälp av ett enkelt och välformulerat språk tillsammans med väl underbyggd fakta och roliga berättelser från verkligheten beskriver författaren 50 tips för att lyckas jobba smartare i det nya arbetslivet. Men samtidigt blev jag tagen av att det sträcker sig ännu längre, om hur jag som individ kan utvecklas. En alldeles strålande bok som jag verkligen rekommenderar för alla som är nyfikna eller vill ha inspiration att växa som människa i eller utanför arbetslivet – eller kanske både och.

Johannes Lernberg

Vice President Sales & Marketing, Bioservices AB

En helt revolutionerande bok som hjälpt mig i mitt yrke som läkare. Boken är inte bara är en guide för effektivt arbete utan också en källa till personlig utveckling. Rekommenderar denna bok till alla som jobbar men även dem som inte arbetar. En riktigt pärla fylld med humor, praktiska och mentala tips samt en mängd nya insikter!

Lena H Andersson

Läkare

Jag var mycket nyfiken om den ENERGI som Gustav brukar förmedla till åhörarna under sina föreläsningar också återspeglas i boken? och … svaret är ABSOLUT!!! En genomtänkt och lättförståelig bok med 50 forskningsbaserade tips och kloka tankar från författaren själv – för att hjälpa dig att jobba smartare i en värld där digitaliseringen snabbt expanderar och arbetsplatser ständigt förändras. Att min favorit ungersk-amerikanske professor i psykologi, MIHÁLY CSÍKSZENTMIHÁLYI (som har ett namn som bara en ungrare kan uttala), känd för sitt arbete inom lycka, positiv psykologi och för begreppet ”flow” – fick ett helt kapitel i boken gav mig extra glädje. BOKEN REKOMMENDERAS VARMT om du behöver mer energi eller är nyfiken på framtidens arbetsliv.

Max Kristof

Global Recruitment Specialist, Vårdcentralerna Bra Liv Region Jönköpings län

Masterclass: Jobba smartare – Hållbar effektivitet i det nya arbetslivet

8-9 februari, Stockholm

sv_SESvenska