Anlita Gustav Molnar som ledarskapsCoach

Gustav Molnar är en senior coach som hjälper ledare och ledningsgrupper att öka sin effektivitet och jobba smartare tillsammans i den nya arbetslivet

En coach som brinner för värdeskapande förändring. 

Gustav har närmare 15 års erfarenhet som konsult och coach och har hjälpt en mängd ledare och organisationer att jobba smartare och öka sin effektivitet. Gustav är en tankeledare inom den digitala arbetsmiljön med hög teknisk kompetens. Han är van vid högt strategiskt ansvar gentemot ledningsgrupper och besitter en hög kommunikativ förmåga i kombination erfarenhet av beprövad metodik för att driva/leda framgångsrik förändring. Gustav fungerar optimalt som spindeln i nätet mellan ledningsgrupp, verksamhet och IT med sin förståelse för processer, ledarskap och teknik. 

Inspiration för ledningsgrupper

Mer info

Gustav, som är medgrundare av konsultbolaget Diwo, har inspirerat och stöttat ledningsgrupper i över 15 år. Gustav bidrar med kunskap, inspiration och handlingskraft för att bidra till ökad effektivitet och hållbar samverkan med modern teknik som möjliggörare. 

Ledarskapscoach

Mer info

I  rollen som ledarskapscoach stöttar Gustav ledare med skräffarsydd coachning. Syftet är att hjälpa dig som ledare att nå din fulla potential i det nya arbetslivet.

Personlig utveckling

Mer info

Personlig utveckling är det som får dig att växa som individ och bli bättre och skickligare på dina färdigheter. Det omfattar insikten om att det är du själv, och ingen annan, som har makten att påverka och förändra ditt liv.

Ta kontakt för konsultation

Välkommen att ta kontakt fördiskussion om eventuellt konsultuppdrag.

Min ambition är att återkoppla på alla förfrågningar inom 24 timmar. Om du mot förmodan inte har fått svar/återkoppling via formuläret är du varmt välkommen att kontakta mig direkt via mail eller telefon:

Telefon

+46 (0) 72 253 07 98

Utmärkelser & Nomineringar

Organisation: MySpeaker Sweden AB

Årets talare 2022

Gustav Molnar blev år 2022 nominerad till “Årets talare” i kategorin “Det digitala arbetslivet” av talarbyrån MySpeaker. Utmärkelsen gick till Anders Hansen.

Organisation: Remotework.se

Årets Distansarbetare 2021

Gustav Molnar mottog den hederssamma utmärkelsen “årets distansarbetare” av Remotework.se som följd av sina insatser under pandemin för att stötta människor i arbetslivet på distans

sv_SESvenska