Gustav Molnar är nominerad till Årets talare 2022

Idag är jag glad över att ha blivit nominerad till årets talare 2022 av MySpeaker Sweden. Jag är nominerad inom kategorin ”Det digitala arbetslivet” tillsammans med 4 andra fantastiska talare, och nu är det upp till folket att rösta på vem som ska kamma hem utmärkelsen! 👉 Klicka här för att rösta

Jag ser nomineringen som ett kvitto på att mina insatser och föreläsningar gör skillnad för människor i arbetslivet. Det är en ynnest att få inspirera människor till ett smartare arbetsliv och skapa förutsättningar för min vision om att lämna över ett hållbarare arbetsliv till nästa generation. Jobba smartare gör vi tillsammans 💪

TUSEN TACK till alla som stötta och inspirerat mig genom året. Extra stort tack till alla som gett mig förtroendet och beställt mina föreläsningar. Kärlek!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.