Ledarskap i den digitala arbetsmiljön

av | maj 9, 2021 | 0 Kommentarer

En av mina mest bokade föreläsningar under 2021 är “Ledarskap i den digitala arbetsmiljön”. Innehållet bygger på konkreta och forskningsbaserade exempel från organisationer och ledare som ligger i framkant när det kommer till att bemästra konsten att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital värld. Extra kul känns det när feedback från kunder kommer in. Jag är oerhört stolt och tacksam över att få påverka chefer och ledare inom detta oerhört viktiga ämne! Tack till mitt nätverk och alla ni som bidragit med insikter och värdefull input till denna föreläsning!

Är du nyfiken på denna föreläsning? Kontakta mig för ett skräddarsytt upplägg. Här hittar du exempel på ingress och innehåll:

Det finns inget som heter ”digitalt ledarskap”. Det finns bara ledarskap i en digital värld. Att vara ledare på distans, i en allt mer digital värld, medför både utmaningar och möjligheter. Som ledare behöver vi lyfta vårt mindset gällande den digitala arbetsmiljön. Vi behöver stärka vår digitala kompetens, vår förmåga att skapa tillit och bidra till arbetsplatser där individer och grupper kan nå sin fulla potential, oavsett tid och rum. Hur gör ledare i framkant för att möjliggöra hållbara arbetsmiljöer där vi kan nå vår fulla potential? Vad är nycklarna för att skapa förutsättningar för högpresterande team och ett utforskande medarbetarskap kantat av ständigt lärande och delaktighet?

Under denna föreläsning får du ta del av en mängd insikter och lärdomar. Gustav Molnar bjuder dessutom på konkreta och forskningsbaserade tips från organisationer som lyckats bemästra konsten att leda och jobba smartare tillsammans i en allt mer digital och föränderlig värld.

Exempel på innehåll:
– Mindset ”det nya arbetslivet och ”digital kompetens”
– Ledarskapets fem dimensioner
– Färdigheter som ledare bör stärka i det hybrida arbetslivet
– Att skapa förutsättningar i den digitala arbetsmiljön
– Tillitsbaserad styrning och autonomi
– Att leda kollaborativa nätverk
– Kultur, feedback och engagemang i den digitala arbetsmiljön

Bloggen om ett bättre arbetsliv

Gustav Molnar – Föreläsaren som inspirerar människor att bli högpresterande och hållbara i det nya arbetslivet.

Följ bloggen via E-post

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

0 kommentarer

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: