Utmärkelsen ”Årets profil inom distansarbete”

Wow! Idag är jag oerhört stolt över att ha tilldelats utmärkelsen ”årets profil inom distansarbete” av organisationen Remoteworking.se. Jag vill givetivs säga tack till alla som stöttat och uppmuntrat mig under mina webinars, föreläsningar och blogginlägg. Jag får sån enorm energi av att få vara med och bidra till äkta förändring och stötta människor att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital värld! Jag kan inte ta ensam kredd för alla tips jag delat. Det är ju mitt underbara nätverk som inspirerat mig! Aldrig förr har jag lärt mig så här mycket ifrån så många olika människor. Jobba smartare gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans /Gustav

Vill även passa på att gratulera följande:
👉 Årets distansorganisation: Tele2
👉 Årets Global Remote work Influencer: Patric Palm
👉 Årets Global Remote Working Organization: Spotify

En tanke på “Utmärkelsen ”Årets profil inom distansarbete”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.