Att hitta motivation och drivkraft vid distansarbete

av | dec 22, 2020 | 0 Kommentarer

Som människor och ledare behöver vi begrunda både dom möjligheter och utmaningar som finns med distansarbete. Idag tar jag mig ann utmaningen med att hitta motivation. Varför? För att ett flertal studier indikerar att allt för många människor finner det svårare att hitta motivationen när vi jobbar hemma. Men vad är egentligen motivation? Hur kan vi skapa förutsättningar för motivation? Varför är det viktigt att ha koll på sina personliga drivkrafter? Varför borde du dessutom vara nyfiken på dina medarbetares drivkrafter?

Bloggen om ett bättre arbetsliv

Gustav Molnar – Föreläsaren som inspirerar människor att bli högpresterande och hållbara i det nya arbetslivet.

Följ bloggen via E-post

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

0 kommentarer

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: